Izdelki LIBO


Neokrnjene, kristalno čiste in s kisikom bogate reke v Posočju so poleg kakovostne ribje krme, ki med drugim ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, osnova za vzrejo postrvi vrhunske kakovosti.

Opravljene biokemijske analize mesa naših postrvi dokazujejo, da je le-to kakovostno tudi s prehranskega vidika, saj vsebuje nadpovprečno količino beljakovin, omega-3 in omega-6 nenasičenih maščobnih kislin, vitaminov in mineralov. In prav to je bil povod za odločitev, da vam naše postrvi ponudimo tudi v naših premium LIBO izdelkih.

Vsi izdelki LIBO so izdelani iz ročno sfiletiranih postrvi. Pripravljamo jih po postopkih, ki zagotavljajo, da se v čim večji meri ohranijo kakovostne sestavine ribjega mesa, ki so koristne v prehrani in zdrave za človeško telo. Vsebujejo ravno pravo mero začimb, ki poudarijo, a vendar ne prekrijejo nežnega okusa mesa postrvi. Izdelke LIBO si lahko privoščite kot samostojno jed za katerikoli obrok v dnevu. S kančkom vaše domišljije pa lahko izdelke, uporabite kot sestavino pri vaših kuharskih mojstrovinah, ki bodo vas in vaše najbližje prav gotovo navdušile s harmonijo okusov in vonjav.

Naši postrvji izdelki so nosilci certifikata kolektivne blagovne znamke (KBZ) Iz Doline Soče. Kolektivna blagovna znamka Iz Doline Soče (Soča Valley Finest) združuje skrbno izbrane ter s strani strokovne komisije preverjene pridelovalce in ponudnike iz enega zadnjih nedotaknjenih naravnih biserov Slovenije – Doline Soče. Certifikat zagotavlja izvirnost geografskega porekla in visoko kakovost.

 

POSTRV ŠARENKA SVEŽA – pakirano MAP (v kontrolirani atmosferi)
POSTRV ŠARENKA SVEŽA – FILE BEL – pakirano MAP (v kontrolirani atmosferi)